начало » Класически дамски стелки

Класически дамски стелки

Дамски ежедневни стелки, предимно за обувки с висок ток

Стелки, подходящи за всеки ден и за почти всеки модел затворена обувка с височина на тока от 3 см до………………см /почти няма граница във височина/. Възможно е поставянето им и в по-летни модели, но е желателно обувката да е затворена отпред.
С тънка твърда силиконова антиплъзгаща се подложка отдолу, позволяваща носене и в по-тесни обувки, и с мека горна част с антибактериално покритие.

Въпреки, че подложката е твърда отдолу, тя е и много еластична, т.е. това позволява на стелката да се извива добре нагоре – така са удобни за различни височини токове.

С добре изразени надлъжен и напречен свод, за по-голям комфорт и стабилност при ходене. С ясно изразени меки възглавнички, позиционирани в областта на ставите на пръстите, което спомага за удобно ходене или стоене в право положение. Изразеният напречен свод, е добро действие против появата на „халукс валгус“ /изкривяване на ставите, най-често на големия пръст/, което често се получава при носене на по-тесни обувки с висок ток.

Перфектни за дами, носещи постоянно обувки, боти или ботуши с висок ток, които са свързани с начина им на делова заетост или просто предпочитания към такъв тип обувки.

В топъл бордо цвят, в номерация от 36 до 41 номер. Лесна поддръжка – с влажна кърпа или гъба.

Да се има впредвид, че поради издължената си тясна форма, е желателно да се закупи един номер по-малък. Например, ако вие сте сигурни, че носите номер 38, да си закупите номер 37.

При желание за евентуално закупуване и доставка до вас, е най-добре е да се опитате да измерите със „шивашки“ метър вътре обувката, от петата към края на пръстите, и да ни информирате за дължината в см. Другият вариант е да стъпите на един бял лист хартия, да маркирате откъм петата и края на пръстите, и да го измерите с линия в см.

При необходимост се консултирайте по телефона със специалист от АРТИКОМ ЕООД на посочените телефони за контакт.

Продукт на немската фирма за ортопедични изделия ХЕМА ГМБХ.