начало » Обувки ОБВЗР-4

Обувки ОБВЗР-4

Ортопедични обувки от №25 с микропореста гума до 5 см. скъсяване.

За възрастни, като номерацията на обувките при пускане на поръчка е минимум над 35 номер.

Забележка: Посоченият по-горе номер 35 касае технологичната номерация за производство на дадения модел, т.е. този модел се приема за поръчка минимум над този номер или над друг по-голям, определен от производителя. Това не е свързано с единичната цена на изделието, която се определя по други норми, съгласно Заповед на Министъра на МТСП от 2008 година.  

obvzr-4-bПри наличие на “диабетно стъпало”, обувките се изработват съобразно други допълнителни показатели – по-дебела стелка на ходилото, силно перфорирана, подбор на по-мека естествена кожа за горната част на обувките, както и някои други специфични методи.

Съгласно изискванията на АХУ, използваните материали при производството са естествени кожи за горната част на обувките, естествена кожа или топъл хастар /по желание на клиента/ за стелки и вътрешна част на обувките, микропореста гума за изработка на подметката и други. Производителят ползва “готови ходила” само по изключение, като в повечето случаи всяка една подметка се изработва съобразно модела и спецификата на поръчката.

Предложената от производителя цветова гама може да бъде променяна по искане на клиента, съобразно наличните към момента материали.
Посочените модели са базови. При пускане на поръчка, производителя може да промени модела, съобразно всеки специфичен проблем.