начало » За нас

За нас

Основната дейност на „АРТИКОМ” ЕООД е производство и предоставяне на медицински изделия по индивидуална мярка – ортопедични обувки и стелки, съгласно Наредба 2 за тази дейност, Закона за интеграция на хората с увреждания и Закона за медицинските изделия. За тази си дейност разполага с Удостоверение към Агенцията за хора с уреждания (АХУ) къмМинистерството на Труда и Социлната Политика № 207 / 17.06.2011.

Производствената база на компанията е в град Пловдив, като в дейността са ангажирани служители с богат опит в обувната промишленост. „АРТИКОМ” ЕООД има приемни в 10 града на страната, официално обявени пред АХУ. Специалистите в тези приемни са преминали обучение, и поне веднъж месечно моделиер-технолог отговарящ за поръчките, взима мерки на място с цел повишаване подготвката им.

Обувките и стелките които, фирмата произвежда са само и единствено по индивидуална поръчка и мерки. Гамата от модели обувки – детски, дамски, мъжки, както и някои универсални – са около 30 вида. Всеки „базов” модел може да бъде променян както цветово така и функционално – връзки, залепващи ленти, форма на подметката (също изработвана индивидуално).

Главната цел на фирмата е максимално удовлетворяване потребността от ортопедични обувки или стелки, от потребителите. Не се пестят сили и средства при първоначалното предлагане и разработване на всеки модел, и в изпълнението на индивидуалните поръчки. Една поръчка е изпълнена, тогава когато потребителят пробва обувките си лично и е останал доволен, без значение дали понякога ще са необходими допълнителни корекции, и колко ще коства това на фирмата.

„АРТИКОМ” ЕООД е регистрирана съгласно действащото към момента законодателство в България през първата половина на 2011 година. Управител на фирмата е Недялка Василева, с висше икономическо образование и стаж над 10 години в сферата на общественото здравеопазване.