начало » Въпроси » Новости в реда на отпускане на обувки

Новости в реда на отпускане на обувки

Съгласно промени в законодателството, касаещо отпускането на медицински изделия за хора с увреждания, приети през 2022 година, считано от 01.07.2022 година всички помощни средства за хора с увреждания, както и медицински изделия по индивидуална мярка, се отпускат вече НЕ от съответните Дирекции Социално Подпомагане /ДСП/, а от Регионалните Здравни каси. Регионални означава на практика „областни“, като в по-малките градове има обособени представителства на съответната РЗОК. Например в гр. Нова Загора има представителство към РЗОК Сливен.
Искаме да уведомим нашите добри и лоялни клиенти, дали доверието си на нас, че АРТИКОМ ЕООД е сключила договори с почти всички РЗОК в страната, там където и до момента фирмата има изградени и функциониращи риемни за „набиране и предаване на поръчки“ за индивидуални ортопедични обувки и стелки.
Редът за подаване на документи вече е следният – лицето, което има необходимост от такива медицински изделия, не подава вече документи в ДСП, като за целта преди това взима „Проформа фактура“ фирмата ни,
а направо посещавате съответната РЗОК на адреса в града Ви. След като сте „одобрен или не“, получавате Ваш личен персонален номер за това „одобрение“ и с този номер посещавате вече фирмата ни за
поръчка.
Ще Ви очакваме на познатите Ви адреси и при познатите Ви специалисти.
При необходимост от повече информация или консултация, звънете на посочените в сайта ни телефони. При положение пък, че няма да ползвате услугите на РЗОК по една или друга причина, заповядайте направо при нас, така или иначе цените са едни и същи, както и вниманието ни към вас.